НСЖУ хоче заснувати журналістську премію та стипендію імені Ігоря Лубченка

23 Травня 2012
3874
23 Травня 2012
11:11

НСЖУ хоче заснувати журналістську премію та стипендію імені Ігоря Лубченка

3874
НСЖУ хоче заснувати журналістську премію та стипендію імені Ігоря Лубченка

22 травня на пленумі Національна спілка журналістів вирішила започаткувати низку заходів для увічненню пам'яті колишнього голови спілки Ігоря Лубченка, який пішов з життя 13 травня.

 

НСЖУ вирішила встановити пам'ятник Ігорю Лубченку на Байковому цвинтарі, видати до роковин смерті книгу пам'яті, ініціювати присвоєння імені Лубченка вулицям у місті Київ та Ізюм (Харківська обл.), заснувати премію його імені за кращу публікацію, теле- та радіо матеріал на захист свободи слова, прав та інтересів журналістів.

 

Також спілка планує заснувати стипендію імені Ігоря Лубченка у Київському інституті журналістики, а щорічно 3 листопада у його день народження проводити «круглі столи», творчі вечори та інші заходи, присвячені актуальним проблемам журналістики.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3874
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду