Чергові «Вечори» Коротича з Януковичем вийдуть 20 травня

18 Травня 2012
11446
18 Травня 2012
15:35

Чергові «Вечори» Коротича з Януковичем вийдуть 20 травня

11446
Чергові «Вечори» Коротича з Януковичем вийдуть 20 травня

Президент України Віктор Янукович дав інтерв'ю для програми «Вечори з Віталієм Коротичем», повідомляє прес-служба глави держави.

 

Інтерв'ю вийде в ефірі Першого національного каналу в неділю, 20 травня, о 10.00 з повтором о 22.00.

 

Також у п'ятницю, 18 травня, о 19.53 в ефірі Першого національного каналу вийде інтерв'ю глави держави, яке він дав під час робочої поїздки до Донецької області представникам місцевих ЗМІ. Повтор інтерв'ю транслюватиметься у суботу, 19 травня, о 16.09.

 

Нагадаємо, у 2011 році на Першому виходило три випуски «Вечорів з Віталієм Коротичем» - 24 серпня, 24 жовтня і 25 грудня. Програму транслювали також усі ОДТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11446
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрий
4367 дн. тому
Кому нахрен нужны эти "вечорници" с уголовником, тем более на самом отстойном канале, только Хаму!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду