Розинську відсторонили від ефіру на час проведення розслідування інциденту з ДАІ

7 Травня 2012
16411
7 Травня 2012
16:13

Розинську відсторонили від ефіру на час проведення розслідування інциденту з ДАІ

16411
Після цього її, можливо, звільнять
Розинську відсторонили від ефіру на час проведення розслідування інциденту з ДАІ

Національна телекомпанія України відсторонила телеведучу Першого національного Наталію Розинську від роботи в ефірі каналу на час проведення внутрішнього розслідування інциденту, який стався на початку травня між пані Розинською та співробітниками ДАІ. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор Єгор Бенкендорф.

 

Рішення щодо звільнення Наталії Розинської з НТКУ, про що сама ведуча вже заявила в ЗМІ, буде прийнято лише після проведення розслідування обставин інциденту і залежатиме виключно від його результатів.

 

Національна телекомпанія просить ЗМІ об'єктивно поставитись до ситуації навколо ведучої та наголошує, що інцидент не має нічого спільного з громадською чи політичною позицією пані Розинської, «а зачіпає питання ділової репутації державної телекомпанії, людської моралі та етики».

 

Також, як повідомив Єгор Бенкендорф, це вже не перший випадок, коли керівництво телекомпанії змушене вирішувати конфліктні ситуації, пов'язані із Наталією Розинською. «Мова йде про скарги на роботу та поведінку Розинської від спортивної редакції телеканалу, де зараз працює ведуча, та відвідувачів телеканалу, які стали жертвами непристойної поведінки Розинської».

 

«У НТКУ переконані, що обличчя Першого національного своєю поведінкою та вчинками мають нести позитивні приклади для наших телеглядачів і обіцяє вжити відповідних заходів для недопущення подібних ситуацій у майбутньому», - зазначають в телекомпанії.

 

Нагадаємо, Наталія Розинська заявляла, що 2 травня її побили представники ДАІ. Згодом на сайті «Дуся» було оприлюднене відео цієї пригоди, зняте очевидцями подій.

 

У прес-службі міліції стверджують, що на ведучу складено чотири протоколи за адміністративні порушення.

 

Адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько не виключає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка.

 

Національна телекомпанія України та її генеральний директор Єгор Бенкендорф вибачились перед співробітниками ДАІ та міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком за поведінку ведучої Наталії Розинської.

 

«Детектор медіа» звернулася до Єгора Бенкендорфа з проханням прокоментувати, чи має намір керівництво НТКУ звільняти Наталію Розинську. Гендиректор НТКУ у розмові зазначив, що рішення буде прийняте після розмови з пані Розинською.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16411
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дэн
4358 дн. тому
Розинская сявка психованная
думка
4360 дн. тому
Чому телеканал має бути безпорадним у постійних скандальних витівках дівиці? Це вже сотий скандал недалекої бабети і щоразу дивно, як такій примітивщині дають можливість залягти і викрутитися. Не звільнити, а гнати, гнати в шию якнайшвидше, бо ганьба зашкалює. Пожалійте молодих журналістів і ветеранів, які цінують засади професії журналіста та її цінності. А ця примітивщина все перекреслює. Хіба маємо орієнтуватися на сміття?
Рон
4362 дн. тому
Та ніхто її не звільнить, вона папікам посмокче, и Беня и Арфуш злякаються. Хоча, давно пора, теж мені льіцьо канала. Не ліцьо, а жопа. Хамка малоосвічена, диплома їй купили, а воно все одно у юридичній науці, як баран, хоч бі стидалася казати про свою горе освіту.
Храм Света
4364 дн. тому
Единствееное правильное решение.Во всем должен быть порядо и во всем нужно разобраться.Это очень важно-чтобы все было выяснено до мельчайших подробностей,без сносок.Это-лица страны.Первые лица эфира Гос Телеканала...
!
4364 дн. тому
Таки звільнять! Розинська не цукерка. Це зрозуміло. Проте, якщо на її місці опинилася й інша людина, яку керівництво НТКУ вирішоло б здихатися - вони б зробили це без суду та слідства. В державних телекомпаніях (як і в інших держуорганізаціях та установах) це - як два пальці обасфальт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду