«Голос країни» та «Х-фактор» ведуть переговори про двобій між вокалістами

30 Квітня 2012
9909
30 Квітня 2012
16:07

«Голос країни» та «Х-фактор» ведуть переговори про двобій між вокалістами

9909
у форматі телемосту
«Голос країни» та «Х-фактор» ведуть переговори про двобій між вокалістами

Телеканали «1+1» та СТБ домовляюься про оргінізацію двобою між вокалістами шоу «Голос країни» та «Х-Фактор». Про це повідомляє прес-служба «1+1»

 

«Тиждень тому у прямому ефірі збірна "Голосу країни" кинула виклик збірній "Х-Фактора" - запропонувала їй вокальний двобій. На сьогоднішній момент нам відомо, що збірна "Х-фактора" не проти двобою. Тривають переговри щодо того, на чиїй території проходитиме змагання», - зазначається у повідомленні прес-служби.

 

Канал «1+1» пропонує провести двобій у форматі телемосту, під час якого збірні обох шоу будуть виступати на майданчиках обої каналів, а транслювати і проводити голосування - в ефірі «1+1».

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9909
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
"Сбоная проекта"
4389 дн. тому
Это кто: постановщики, звукачи, Тала, судьи, ВБ, или сами "певцы"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду