«Вечерние вести» зменшили формат, щоб зекономити

26 Квітня 2012
5566
26 Квітня 2012
16:48

«Вечерние вести» зменшили формат, щоб зекономити

5566
Газета, як і раніше, виходить двічі на тиждень
«Вечерние вести» зменшили формат, щоб зекономити

У квітні газета «Вечерние вести» зменшила формат сторінок. При цьому кількість шпальт (16) залишилась незмінною. Про це «Детектор медіа» розповів головний редактор видання Дмитро Бровкін.

 

«Це зроблено з метою економії коштів. При тій ситуації, що склалась у країні, кожна копійка, особливо коли ця копійка важко дістається, має значення для того, щоб газета працювала і доносила об'єктивну інформацію про те, як злочинний режим знищує людей, які працюють на благо Україні» - сказав він.

 

Газета, як і раніше, виходить двічі на тиждень. За словами пана Бровкіна, у четвер випуск газети складають розважальні матеріали, а в понеділок - аналітичні.

 

Дмитро Бровкін каже, що газета на сьогодні не має додаткових інвестувань і виходить за кошти, які заробляє. За його словами, всі ці гроші йдуть на оплату роботи редакції та друк газети.

 

Пан Бровкін стверджує, що на сьогодні видання зазнає всіляких утисків від влади: «Ми б хотіли виходити щоденно, однак, на жаль, люди які мають хоч якісь можливості нам допомогти, або бояться це робити, або не в змозі це робити. Ми можемо розраховувати тільки на самих себе. На сьогодні влада повністю забороняє працювати з газетою "Вечерние вести". Юридичні структури, з якими були укладені "білі" угоди на рекламу, змушені були від них відмовитись».

 

Однак на уточнююче запитання «Детектор медіа», хто саме з владних структур наразі тисне на видання та її партнерів, головний редактор відмовився відповісти, оскільки не бажає нашкодити їм.

 

Нагадаємо, з квітня 2011 року газета «Вечерние вести» перестала бути щоденною. Тоді ж у виданні змінилося керівництво і його залишила частина колективу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду