Євгенія Тимошенко розповіла міжнародній спільноті про згортання демократії та залякування журналістів

14 Квітня 2012
5304
14 Квітня 2012
19:13

Євгенія Тимошенко розповіла міжнародній спільноті про згортання демократії та залякування журналістів

5304
а також про жорсткі репресії проти політичних опонентів
Євгенія Тимошенко розповіла міжнародній спільноті про згортання демократії та залякування журналістів
Донька екс-прем'єр-міністра Євгенія Тимошенко розповіла світовій спільноті, що в Україні «тривають згортання демократії, жорсткі репресії проти політичних опонентів, залякування журналістів». Про це вона сказала під час вітальної промови на 40-й щорічній конференції Міжнародного товариства за права людини, яка проходить у в’язниці-меморіалі Коттбус у Німеччині. 
 
 
Євгенія Тимошенко розповіла про ситуацію в Україні за президентства Януковича та про умови утримання політв’язнів. 
 

Під час проголошення промови на екрані демонструвався фільм журналіста  ТВі Костянтина Усова «Лук'янівка. В'язниця № 1» про жахливі умови утримання в’язнів у Лук'янівському слідчому ізоляторі, де перебували та нині перебувають політв’язні України. 


Голова Фонду Конрада Аденауера, колишній президент Європейського Парламенту Ханс Герт Пьоттерінг заявив про свою занепокоєність ситуацією в Україні. Він підкреслив, що докладе усіх можливих зусиль задля звільнення політв'язнів України. «Те, що у 21 столітті в Україну повернулися репресії та політв’язні, притаманні комуністичному режиму, є неприйнятим та може викликати лише обурення», - сказав він. 


За інформацією сайту Юлії Тимошенко, у конференції «Правозахисники за свободу і права людини», яка проводиться під патронатом президента Європейського Парламенту Мартіна Шульца у в‘язниці-меморіалі Коттбус, взяли участь депутати Європейського парламенту, європейські політики, правозахисники, експерти з питань відновлення авторитарних режимів у Європі та жертви порушення прав людини. 
 
 
«Детектор медіа» 


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду