«Радіокомітет» поповнився агентствами UMG, «Стиль медіа» та Radio Expert

12 Квітня 2012
5474
12 Квітня 2012
15:54

«Радіокомітет» поповнився агентствами UMG, «Стиль медіа» та Radio Expert

5474
«Радіокомітет» поповнився агентствами UMG, «Стиль медіа» та Radio Expert

До складу «Радіокомітету» увійшли радіобаїнгові рекламні агентства UMG (партнер Aegis), «Стиль медіа» та Radio Expert. Про це повідомляє прес-служба об'єднання.

 

Олег Кочерженко, керуючий партнер радіобаїнгового агентства «Стиль Медіа», за допомогою об'єднання сподівається брати участь у формуванні ринку: «Считаю, что специализированные агентства, которые есть на рынке должны входить в Радиокомитет. Мы бы хотели вместе с холдингами участвовать в процессах формирования рынка, в его улучшении и усовершенствовании исследований. На сегодняшний день рекламные кампании на радио формируются по остаточному принципу, хотя радио - очень эффективный носитель, и мы бы хотели изменить эту ситуацию к лучшему».

 

Керівник «Радіокомітету» Катерина М'ясникова зазначила, що на сьогодні зусилля комітету сконцентровані на вимірюванні аудиторії та низці інших актуальних для індустрії тем. «Тому ми відкриті до співпраці і раді усвідомлювати, що наша діяльність знаходить позитивний відгук у гравців ринку», - сказала вона.

 

Як зазначає «Радіокомітет», згідно з процедурою, будь-яка компанія, яка є покупцем дослідження аудиторії радіо, проведеного GFK Ukraine на замовлення об'єднання, має право подати заявку на отримання статусу кандидата в учасники об'єднання. Компанія-заявник отримує статус кандидата в учасники комітету за умови, якщо її заявка здобула підтримку засновників, що мають у сукупності 51% голосів. Компанія, що має статус учасника комітету протягом двох років, має право подати заявку про отримання статусу засновника, і таким чином збільшити свою частку впливу на прийняття рішень.

 

Нагадаємо, «Радіокомітет» - міжгалузеве об'єднання, до якого входять два найбільших радіохолдинги України - ТАВР і УМХ, три мережеві рекламні агенції (Publicis Groupe, ADV Group Ukraine, Group M) та керівний партнер - Незалежна асоціація телерадіомовників. Радіокомітет створений наприкінці 2007 року для запуску єдиного галузевого дослідження радіоаудиторії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5474
Читайте також
16.05.2012 17:15
Мар'яна Закусило
21 997
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду