BBC шукає нового генерального директора

12 Квітня 2012
6742
12 Квітня 2012
12:19

BBC шукає нового генерального директора

6742
Заявки приймають до 7 травня
BBC шукає нового генерального директора

Керівний орган British Broadcasting Corporation (BBC) - BBC Trust - оголосив конкурс на посаду генерального директора британської корпорації. Про це йдеться на сайті BBC.

 

Заявки на цю посаду компанія пропонує надсилати до 7 травня 2012 року.

 

У вакансії йдеться про те, що компанії потрібен «лідер, здатний надихати, із сильним та ясним баченням розвитку компанії», який має уявлення про світові тенденції на найближчі 10-15 років.

 

Претенденти на цю посаду повинні мати досвід керівництва творчими організаціями та розуміти принципи роботи суспільного мовника ВВС.

 

Нагадаємо, нинішній генеральний директор Марк Томпсон оголосив про намір покинути BBC восени цього року. Пан Томпсон обіймав посаду гендиректора упродовж майже восьми років - довше, ніж будь-який інший його попередник, починаючи з 1970-х років.

 

Його можливими наступниками називають Гелен Боуден (Helen Boaden), яка очолює службу новин BBC, Керолайн Томсон (Caroline Thomson), яка відповідає за всю поточну роботу найбільшої у світі медіа-корпорації, та директора ITV Пітера Фінчема (Peter Fincham).

 

У зв'язку з новою фінансовою політикою корпорації новому керівникові BBC доведеться вдовольнятися нижчою зарплатою, ніж 671 тис. фунтів стерлінгів, яку отримував Марк Томпсон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду