У Княжицького обговорять знесення будинків на Андріївському й український кінодубляж

12 Квітня 2012
5646
12 Квітня 2012
12:08

У Княжицького обговорять знесення будинків на Андріївському й український кінодубляж

5646
У Княжицького обговорять знесення будинків на Андріївському й український кінодубляж

12 квітня у програмі ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким» говоритимуть про знесення будинків на Андріївському узвозі та проблеми українського кінодубляжу. Про це повідомляє прес-служба каналу

 

Зокрема, дискутуватимуть щодо таких тем:

 

- Хто та навіщо знищує будинки на Андріївському узвозі? - про це директор Музею однієї вулиці Дмитро Шльонський та активіст громадської організації «Свідомо» Єгор Соболєв.

 

- За що Генпрокуратура намагається посадити за ґрати Олександра Турчинова? Про це - журналіст Станіслав Речинський.

 

- Кому заважає український переклад кінофільмів? Чи справді причина «маскі-шоу» на кінопідприємствах - несплата податків? Про це власник студії дубляжу «Ле Доен» Богдан Батрух.

 

- Хто розстріляв тисячі росіян-старообрядців, румунів та українців 1-го квітня 41-го біля буковинського села Біла Криниця? Про це - режисер-документаліст Петро Олар та народний художник України Анатолій Гайдамака.

 

- Про книгу відомого українського діаспорянина Івана Лисяка-Рудницького «Між історією та політикою», що побачила світ у Польщі, - історик та публіцист Богуміла Бердиховська.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5646
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду