Дитячий канал групи «Інтер» «Піксель» стартує 15 квітня

11 Квітня 2012
9395
11 Квітня 2012
16:56

Дитячий канал групи «Інтер» «Піксель» стартує 15 квітня

9395
Канал хоче показувати проекти, «що пропагують сімейні і духовні цінності та сприяють всебічному розвитку малюка»
Дитячий канал групи «Інтер» «Піксель» стартує 15 квітня

Телеканал медіагрупи «Інтер» «Піксель» (переформатований Enter-music) стартує 15 квітня. Про це повідомили в прес-службі каналу.

 

За форматом «Піксель» буде дитячим пізнавальним анімаційним каналом (хоча в Нацраді представник каналу говорив, що в групі його позиціонують не як дитячий, а як сімейний канал).

 

В ефірі вийдуть мультсеріали різних світових виробників, класика вітчизняної мультиплікації, а також інтерактивні проекти власного виробництва, «що пропагують сімейні і духовні цінності та сприяють всебічному розвитку малюка».

 

За словами директора каналу Юрія Молчанова, за основу «Пікселя» брався канал CBeebies (один з двох дитячих каналів ВВС, розрахований на аудиторію до 6 років).

 

«Зараз телебачення збивається з ніг, намагаючись вразити глядача. Кожен телеканал запускає розважальні проекти, реаліті-шоу, які мають на меті шокувати або розважити. У такій гонитві за показниками та рейтингами ми забуваємо про одну з найважливіших функцій сучасного телебачення - виховну. Адже телевізійний проект може навчати та розвивати свого глядача, - зазначив пан Молчанов. - "Піксель" поверне моду на сімейний перегляд, коли перед одним екраном зможуть зібратись малюки, а також їхні найрідніші люди - бабусі, дідусі і батьки».

 

Зокрема, на телеканалі вийде канадський мультсеріал «Кайю» (Calliou), який отримав підтримку всесвітньої організації The Parents Television Council (PTC). Також на каналі виходитимуть проекти BBC, Rainbow, Sony, Cookie Jar, Warner Bros., «Союзмультфільму» та багатьох інших.

 

Нагадаємо, сьогодні, 11 квітня, телекомпанія «Музика-ТВ» змінила назву Enter-music на «Піксель» - відповідні зміни внесла до ліцензій Національна рада з питань телебачення і радіомовлення. ТОВ «Музика-ТВ» входить до складу групи «Інтер» з 2001 року. Компанія має супутникову та ефірну цифрову ліцензії (місце в мультиплексі МХ-3).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9395
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВАДИК
4385 дн. тому
ЕНТЕР-МУЗИК був дуже класним каналом з якісним музичним контентом!!! Навіщо було його вбивати? Не розумію... Шкода...
Lith
4385 дн. тому
Кстати о названии: небольшой соцопрос среди коллег на тему ассоциаций со словом "пиксель" показал, что кроме как "битый пиксель", других вариантов не было. Когда узнавали, что это название детского канала, мягко говоря, недоумевали.
дэн
4385 дн. тому
детский канал идея хорошая но почему энтер мьюзик надо ликвидировать ?
Мегабайт
4389 дн. тому
Вони ( автори ) хоч знають, що таке "піксель"? Звідки такий страшній логотіп?
Pozitiv
4389 дн. тому
Чудова назва - на 100% відображає очикування керівників каналу. Вони чекають на пік глядацької активності в селах, тому і Пік - сель.
Lith
4389 дн. тому
НЕТ!!!! НЕЕЕЕЕТ!!! Не делайте этого!!! Оставьте Enter-music!!! Это канал, который весь день включен на работе и дома тоже почти всегда он!!! :'-( Возьмите меня в панель...
mike
4390 дн. тому
Яка жахлива назва для дитячого каналу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду