Гендиректором Черкаської ОДТРК «Рось» стала Лариса Єфремова

11 Квітня 2012
11868
11 Квітня 2012
11:33

Гендиректором Черкаської ОДТРК «Рось» стала Лариса Єфремова

11868
12 квітня відбудеться офіційне представлення нового керівника
Гендиректором Черкаської ОДТРК «Рось» стала Лариса Єфремова

Новим генеральним директором Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» призначено Ларису Єфремову. Про це «Детектор медіа» повідомив голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович.

 

Нагадаємо, колишній гендиректор Юрій Уздемір залишив посаду керівника ОДТРК «Рось» у березні. За його словами, він звільнився через сімейні обставини і низьку заробітну плату.

 

Лариса Єфремова раніше була президентом ТРК «Алекс», що в Запоріжжі.

 

«12 квітня відбудеться офіційне представлення колективу ОДТРК нового керівника Лариси Єфремової», - сказав Олександр Курдінович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11868
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
TV
4398 дн. тому
коллективу - мыслите тезво и не верьте обещаниям
Коллега
4398 дн. тому
Развалила "Алекс" в Запорожье, теперь возьмётся за "Рось". Коллективу ОДТРК могу пожелать терпения и крепких нервов. Это баба подлая и черноротая, ещё попьёт с вас крови.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду