М1 запускає Billboard Chart Show

9 Квітня 2012
8895
9 Квітня 2012
15:34

М1 запускає Billboard Chart Show

8895
Ведучі – Сергій Четверухін, Денис Христов, Тетяна Кирилюк
М1 запускає Billboard Chart Show

9 квітня, в понеділок, в ефірі каналу М1 стартує нове шоу Billboard Chart Show. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ведучий шоу - Сергій Четверухін, продюсер російського видання Billboard. В ефірі йому допомагатимуть ведучі М1 - Денис Христов та Тетяна Кирилюк.

 

Першими гостями Billboard Chart Show стануть співачка та продюсер Наталія Могилевська, продюсер та керівник радіостанції «Русское Радио Украина» Сергій Кузін і генеральний директор «Universal Music СНД» Дмитро Коннов.

 

У програмі музичні експерти висловлять свою думку щодо позицій хіт-параду Billboard Hot 100.

 

Проект виходитиме щопонеділка о 23:15.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8895
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
VasYa
4407 дн. тому
А почему в понедельник? Чарт обновляется в среду же... Сделали бы в четверг или в пятницу. Какое отношение Кузин имеет к Биллборду? Он же РУССКИМ радио заведует, а там ни Рианны, ни Леди Гаги, ни группы fun., ни Дрейка, ни Ники Минаж, ни Готье с Кимброй.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду