У Княжицького говоритимуть про медіаринок. Гості - Ложкін і Порошенко

5 Квітня 2012
4649
5 Квітня 2012
10:55

У Княжицького говоритимуть про медіаринок. Гості - Ложкін і Порошенко

4649
У Княжицького говоритимуть про медіаринок. Гості - Ложкін і Порошенко

5 квітня в програмі ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким» говоритимуть про український медіаринок та зовнішньополітичні вектори України. Про це повідомляє прес-служба ТВі

 

Зокрема, обговорюватимуть такі теми:

 

- Хто він - опозиціонер чи провладний політик? Як вдалося зупинити сирну війну з росіянами? Про це - новопризначений міністр економічного розвитку та торгівлі України Петро Порошенко.

 

- Перший етнічний українець у польському Сеймі,  екс-генеральний  секретар провладної польської партії «Унія Вольності», а нині - фаховий журналіст Мирослав Чех про те, як у сусідній Польщі оцінюють зовнішньополітичні перспективи України.

 

- Хто контролює український медіаринок, як він видозмінюватиметься, та які нові гравці можуть з'явитися на ньому вже найближчим часом? Про це - українських медіамагнат, власник Українського медіахолдингу Борис Ложкін.

 

- Як народжений в українському Львові Станіслав-Єжи Лєц став всесвітньо відомим сатириком, поетом та автором крилатих афоризмів? Як боровся спочатку проти фашизму, а потім і проти комуністичного тоталітаризму? Про це - його син Томаш Лєц.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4649
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду