«Хокей» придбав права на трансляцію всіх матчів Чемпіонату світу з хокею 2012

4 Квітня 2012
7462
4 Квітня 2012
17:02

«Хокей» придбав права на трансляцію всіх матчів Чемпіонату світу з хокею 2012

7462
«Хокей» придбав права на трансляцію всіх матчів Чемпіонату світу з хокею 2012

Телеканал «Хокей» придбав ексклюзивні права на телевізійну трансляцію всіх матчів Чемпіонату світу з хокею 2012, який цьогоріч проходитиме у Фінляндії та Швеції з 4 по 20 травня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Окрім матчів елітного дивізіону, телеканал транслюватиме всі поєдинки чемпіонату світу у групі А Першого дивізіону (Любляна, Словенія, 15-21 квітня), де за підвищення у класі боротиметься збірна України. Суперниками українців стануть команди Австрії, Словенії, Угорщини, Японії, Великої Британії.

 

Вартість прав не розголошується.

 

Раніше про домовленість щодо трансляції Чемпіонату світу в чаті «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер каналу Орест Сохар.

 

«До Словенії вирушає наша знімальна група, - говорить головний редактор телеканалу «Хокей» Олександр Мащенко. - Ми плануємо повномасштабне висвітлення подій чемпіонату та гри національної збірної зокрема. Будемо робити прямі включення з арени та запрошувати експертів до київської студії каналу для обговорення подій на чемпіонаті».

 

Перед початком чемпіонату та під час його проведення канал «Хокей» проводитиме конкурси та вікторини на хокейну тематику.

 

«Наша мета - привернути увагу вболівальників та пересічних українців до хокею та об'єднати хокейних фанів для підтримки головної команди країни, - говорить медіадиректор телеканалу «Хокей» Тетяна Косянчук. - На нашу думку, проведення інтерактивних заходів разом із нашими медіапартнерами на радіо, в друкованій пресі та інтернеті сприятиме збільшенню інтересу до хокею».

 

Підтримати вболівальників хокею також зголосилася низка спортивно-розважальних закладів, де заплановані прямі трансляції хокейних матчів чемпіонату.

 

Детальну інформацію про розклад матчів чемпіонату та їхні трансляції, а також про вікторини і конкурси надаватиме інтернет-сайт телеканалу «Хокей» www.bighockey.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7462
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду