Нацрада дозволила харківському IPTV-провайдеру «Макснет» майже вдвічі збільшити кількість каналів

4 Квітня 2012
6461
4 Квітня 2012
12:16

Нацрада дозволила харківському IPTV-провайдеру «Макснет» майже вдвічі збільшити кількість каналів

6461
Нацрада дозволила харківському IPTV-провайдеру «Макснет» майже вдвічі збільшити кількість каналів

Національна рада з питань телебаченя і радіомовлення на засіданні 4 квітня переоформила ліцензію провайдера програмної послуги (технологія IPTV) - ТОВ «Макснет» з міста Харкова у зв'язку зі збільшеням ресурсу мережі, зміною програмної концепції та адреси головної станції.

 

Ресурс мережі «Макснет» у Харкові збільшився з 66 до 106 каналів, кількість програм - із 70 до 111, відповідно, змінився перелік телеканалів у програмній концепції. Головна станція провайдера переїхала на проспект Людвіга Свободи.

 

«Макснет» - це харківська телекомунікаційна компанія, що надає послуги швидкісного інтернету, міського телефонного зв'язку і телебачення (як кабельного цифрового та аналогового, так і IPTV). Пакет IPTV зі 111 каналів, як зазначено на сайті компанії, коштує 60 грн на місяць.

 

Ліцензію на IPTV компанія має з 2008 року.

 

Як повідомив «Детектор медіа» голова Нацради Володимир Манжосов, видача нових ліцензій IPTV-провайдерам розпочнеться на наступному засіданні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6461
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду