До Шустера прийдуть Грищенко і Мартиненко, до Кисельова - Королевська

30 Березня 2012
5624
30 Березня 2012
13:42

До Шустера прийдуть Грищенко і Мартиненко, до Кисельова - Королевська

5624
До Шустера прийдуть Грищенко і Мартиненко, до Кисельова - Королевська

30 березня в ефірі Першого національного у програмі «Шустер live» обговорюватимуть тему «Європа ближче?». Про це зазначається на сайті «Савік Шустер студії».

 

Гостями програми стануть Костянтин Грищенко, міністр закордонних справ України; Григорій Немиря, віце-прем'єр-міністр України (2007-2010); В'ячеслав Кириленко, народний депутат, НУ-НС, лідер партії «За Україну!»; Ірина Геращенко, народний депутат, НУ-НС; Сергій Соболєв, народний депутат, «БЮТ-Батьківщина»; Леонід Кожара, народний депутат, Партія регіонів; Вадим Карасьов, один з лідерів партії «Єдиний центр»; Олександр Мартиненко, генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна».

 

Нагадаємо, під час попереднього ефіру  «Шустер live» ведучий Савік Шустер оголосив, що відтепер щоп'я тниці наприкінці шоу виходитиме рубрика, присвячена Олімпійським іграм. 

 

«Шустер live» виходить о 21:25, а крім того о 16:25 вийде спецвипуск «Шустер live», присвячений Людмилі Гурченко.

 

Цього дня у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» обговорюватимуть такі теми:

 

- Як Наталія Королевська стала опозиціонеркою до опозиційного БЮТ? І чи вважає вона себе опозицією до влади? А також - чи прагне вона стати в українській політиці новою Юлією Тимошенко? Гість ефіру - Наталія Королевська.

 

- Небезпечний футбол. Іноземні ЗМІ лякають уболівальників українськими цінами, сервісом, злочинністю та СНІДом. Чи правда, що багато іноземних любителів футболу вже боїться приїжджати в Україну?

 

- Податок на палаци і яхти. Депутати готуються прийняти закон, який повинен торкнутися їх самих. Хто заплатить новий податок на розкіш - справжні багатії або пересічні українці, які накопичували на цінну покупку? Чи можна сховати зайве багатство від податкової? Та й що взагалі вважати розкішшю в сьогоднішній Україні?

 

«Велика політика» виходить о 22:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5624
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій
4431 дн. тому
Одні й ті ж, одні й ті ж переважно гнилі кон’юктурники та популісти! Невже у савіків і кисельових розуму не вистачає запросити до студії інтелектуалів Ю. Костенка, І. Зайця, В. Ющенка, А. Матвієнка ?!?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду