«1+1» запустив сайт акції «Батьки і діти»

30 Березня 2012
7404
30 Березня 2012
10:54

«1+1» запустив сайт акції «Батьки і діти»

7404
«1+1» запустив сайт акції «Батьки і діти»

29 березня канал «1+1» запустив сайт для своєї соціальної акції «Батьки і діти» - batky.1plus1.ua. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На цій сторінці канал має намір друкувати всі фото батьків з дітьми, які надішлють користувачі.

 

Нагадаємо, на початку березня група «1+1» заявила, що починає серію соціальних проектів спрямованих на підтримку літніх людей. Одним з них став фотоконкурс. Як пояснюють у прес-службі, «1+1» вирішив підтримати літніх людей, «тому що їм насамперед потрібна державна та фінансова підтримка, а також увага власних дітей».

 

«"1+1" - найбільший загальнонаціональний канал, і ми точно можемо залучити увагу глядачів до проблеми», - переконана генеральний продюсер каналу Вікторія Шульженко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7404
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Mila11
4408 дн. тому
http://football-italy.ru/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду