Генпрокуратура розпочне перевірку у зв’язку із сюжетом програми «Гроші»

27 Березня 2012
5477
27 Березня 2012
17:34

Генпрокуратура розпочне перевірку у зв’язку із сюжетом програми «Гроші»

5477
Генпрокуратура розпочне перевірку у зв’язку із сюжетом програми «Гроші»

Генеральна прокуратура України організувала перевірку фактів щодо продажу наркотичних засобів на території столичних навчальних закладів у зв'язку із виходом тематичного сюжету програми «Гроші» на «1+1».

 

Нагадаємо, 22 березня в «Грошах» вийшов матеріал про розповсюдження наркотиків на території столичних шкіл, зокрема Кловського ліцею № 77 та ліцею № 100 «Поділ». Журналістка програми провела експеримент та придбала пакетик легких наркотиків на подвір'ї однієї із згаданих шкіл. Згодом вона звернулася з цього приводу до київської обласної міліції. Замість того, щоб взятися за розслідування справи, правоохоронці заявили, що журналістку можуть затримати за зберігання наркотичних засобів.

 

Як зазначається в офіційному повідомленні Генпрокуратури, відповідні доручення про проведення перевірок були віддані прокуратурі міста Києва, Міністерствам внутрішніх справ, освіти і науки, молоді та спорту України. Генеральна прокуратура України тримає хід перевірки на власному контролі.

 

Раніше перевірку наведеної в сюжеті інформації розпочала столична міліція за дорученням Прокуратури міста Києва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду