«1+1» шукає нові проекти у сфері new media

21 Березня 2012
6168
21 Березня 2012
12:59

«1+1» шукає нові проекти у сфері new media

6168
«1+1» шукає нові проекти у сфері new media

28 березня у Київі пройде Startup Crash Test, присвячений темі нових медіа. Про це повідомляє прес-служба групи компаній «1+1», яка виступить партнером заходу.

 

«Ми розуміємо, що сучасне ТБ - це набагато більше звичайної картинки в телевізорі, це інтеграція різних платформ, інструментів і принципів взаємодії з глядачами. Наша група шукає цікаві проекти в сфері new media і готова до співпраці з авторами цікавих, не банальних ідей» - прокоментував партнерство Олександр Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1+1».



Програма буде складатися з панельної дискусії на тему new media, а також 15-хвилинних презентацій двох-чотирьох нових проектів з наступним 10-хвилинним обговоренням.



Участь у панельній дискусії підтвердили:

 

- Андрій Колодюк, співзасновник та інвестор компанії Unitrade, Citycom, Divan.tv.  

-Вікторія Вірта, креативний директор компанії MTT. Творець Research and Business Development Center ivi.ru, до недавнього часу - заступник директора компанії RuTube. Створила і розвинула журнал і веб-сайт проекту «Дом-2» на телеканалі ТНТ.
- Олександр Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1+1».

 

Захід відбудеться 28 березня о 14.45-18.30 (початок реєстрації о 14.00). Адреса: проспект Глушкова, 1, Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ), павільйон № 12.

 

Для участі у заході необхідно зареєструватися.

 

Startup Crash Test (СКТ) - некомерційний захід, що проводиться з 2009 року з метою перевірки на міцність бізнес-моделей, маркетингових стратегій, моделей розповсюдження та інших необхідних елементів IT-стартапів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду