Організацію НСЖУ Хмельниччини очолив Йосип Ядуха

17 Березня 2012
8250
17 Березня 2012
13:28

Організацію НСЖУ Хмельниччини очолив Йосип Ядуха

8250
Організацію НСЖУ Хмельниччини очолив Йосип Ядуха
Хмельницьку обласну організацію Національної спілки журналістів України очолив Йосип Ядуха, повідомляє УНІАН.

За цією інформацією, 16 березня за нього проголосувала більшість делегатів XII звітно-виборчої конференції. Також було обрано новий склад президії і секретаря облорганізації НСЖУ та затверджено склад ревізійної комісії.

67-річний Йосип Ядуха є тимчасово виконуючим обов`язки редактора газети облдержадміністрації та облради «Подільські вісті». Він є дядьком голови Хмельницької облдержадміністрації Василя Ядухи.

Попередній голова облорганізації НСЖУ Микола Шокало після п’яти років роботи на цій посаді відмовився від неї.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8250
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду