Гостем Шустера стане Королевська і Тігіпко, Кисельова – Турчинов

16 Березня 2012
6008
16 Березня 2012
11:10

Гостем Шустера стане Королевська і Тігіпко, Кисельова – Турчинов

6008
Гостем Шустера стане Королевська і Тігіпко, Кисельова – Турчинов

16 березня в ефірі Першого національного у програмі «Шустер live» обговорюватимуть тему «Справедливість є?». Про це зазначається на сайті «Савік Шустер студії».

 

Гостями ток-шоу стануть: Сергій Тігіпко, віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики; Олександр Єфремов, лідер Партії регіонів у Верховній Раді; Ярослав Сухий, народний депутат, Партія регіонів; Петро Симоненко, лідер Комуністичної партії України; Микола Катеринчук, народний депутат, НУ-НС, лідер Європейської партії України; Людмила Денисова, міністр соціальної політики (2007-2010); Наталя Королевська, народний депутат, лідер УСДП; Сергій Соболєв, народний депутат, «БЮТ-Батьківщина»; Тарас Стецьків, народний депутат, НУ-НС; Олексій Кайда, голова Тернопільської облради; Олексій Гончаренко, депутат Одеської облради; Ксенія Ляпіна, народний депутат, НУ-НС; Олександр Пасхавер, економічний експерт; Володимир Лановий, економічний експерт;

 

Цього ж вечора в студії ток-шоу «Інтера» «Велика політика з Євгеном Кисельовим» говоритимуть на такі теми:

 

- Як визволити Тимошенко? Чи достатньо зробили однопартійці Юлії Тимошенко, аби звільнити свою лідерку? І що робитимуть далі? Хто поведе «Батьківщину» на вибори? І чи можливе об'єднання опозиційних сил? Спеціальним гостем стане перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.

 

- Чи існує в Україні каста недоторканих? Скільки ще українці будуть вимушені спостерігати зухвалі, шокуючі, а головне - безкарні витівки «мажорів»? Чи готові громадяни дійти до суду Лінча заради справедливості? І чому громадськість вимушена тиснути на правоохоронні органи аби ті виконували закон, а не заплющували очі на витівки «крутих»?

 

Програма «Шустер live» виходить о 21:25, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» о 22.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6008
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду