Перший національний покаже «Людину року»

14 Березня 2012
7014
14 Березня 2012
15:36

Перший національний покаже «Людину року»

7014
Перший національний покаже «Людину року»

25 березня о 16:40 Перший національний покаже церемонію XVI загальнонаціональної програми «Людина року». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Трансляція вийде в запису, адже сама церемонія відбудеться напередодні, 24 березня, о 16:00 у палаці «Україна».

 

Як повідомляє прес-служба «Людини року», у гала-концерті церемонії візьмуть участь Патрісія Каас, Сергій Захаров, Наталія Корольова, В'ячеслав Добринін, Дмитро Харатьян, Костянтин Ріттель-Кобилянський, Андранік Алексанян, Тетяна Овсієнко, Камалія, Маша Собко, Володимир Ткаченко, Наталія Бучинська, Петро Чорний.

 

Церемонію вестимуть Дмитро Шепелєв («Інтер»), Юрій Горбунов («1+1») та Григорій Решетник (СТБ).

 

Премія «Людина року» вручається в таких номінаціях: «Регіональний лідер року», «Міський голова року», «Промисловець року», «Підприємець року», «Менеджер року», «Фінансист року», «Лідер страхового ринку року», «Лідер малого та середнього бізнесу року», «Національна торговельна марка року», «Інвестиція року», «Аграрій  року», «Журналіст року в галузі електронних ЗМІ», «Інтернет-медіа року», «Газета року», «Митець року», «Лідер туристичної галузі року», «Спортсмен року», «Меценат року».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7014
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду