Директором департаменту розвитку бізнесу МГУ призначили Ольгу Гаврилову

12 Березня 2012
6724
12 Березня 2012
16:23

Директором департаменту розвитку бізнесу МГУ призначили Ольгу Гаврилову

6724
Директором департаменту розвитку бізнесу МГУ призначили Ольгу Гаврилову

Директором департаменту розвитку бізнесу ТОВ «Медіа Група Україна»* (МГУ) призначили Ольгу Гаврилову. Про це повідомляє прес-служба МГУ.

 

В обов'язки пані Гаврилової входитимуть розвиток напрямку нових медіа, планування діяльності, відносини з контрагентами. Вона координуватиме нові бізнес-проекти холдингу, в тому числі - роботу в новому спільному з Українським медіахолдингом підприємстві United Online Ventures.

 

До призначення на посаду Ольга Гаврилова більше 10 років працювала у сфері управління. У 2003-2006 роках працювала консультантом у московському представництві міжнародної компанії Boston Consulting Group, де брала участь у проектах з оптимізації діяльності компаній різних індустрій, у тому числі в Україні.

 

У 2005-2006 роках Ольга Гаврилова обіймала посаду менеджера із розвитку міжнародного бізнесу виробника м'ясних продуктів «Кампофріо Груп» (Мадрид, Іспанія). На цій посаді вона займалася міжнародними проектами злиттів і поглинань, а також проектами органічного росту заводу компанії в Росії. Останні три роки Ольга Гаврилова працювала директором з управління доходами російського авіаперевізника ТОВ «Авіанова».

 

Пані Гаврилова з відзнакою закінчила Московський державний технічний університет імені Н. Е. Баумана, а пізніше, також з відзнакою, державний університет Вищу школу економіки (Москва, Росія), де отримала ступінь кандидата економічних наук. Крім того, Ольга також володіє дипломом фінансового менеджменту від міжнародної бізнес-школи «Інсід» (INSEAD, Париж, Франція).

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6724
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду