«Шустер live» покаже 5 березня спецвипуск про вибори в Росії і телеміст із «Дождем»

5 Березня 2012
11762
5 Березня 2012
12:18

«Шустер live» покаже 5 березня спецвипуск про вибори в Росії і телеміст із «Дождем»

11762
«Шустер live» покаже 5 березня спецвипуск про вибори в Росії і телеміст із «Дождем»

5 березня в прямому ефірі Першого національного вийде спецвипуск «Шустер live», присвячений виборам президента Росії. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

У спецвипуску програми «Шустер live» - про результати виборів, прямі включення з центральних майданів Росії, думки експертів про те, яких наслідків варто чекати від цих результатів.

 

Також у програмі - телеміст із незалежним російським телеканалом «Дождь».

 

Ведучі програми - Савік Шустер («Шустер live»), Михайло Козирєв та Ольга Піспанен (телеканал «Дождь»).

 

У прямому включенні з Росії спеціальні гості: Борис Нємцов, Михайло Боярський, Гаррі Каспаров, Сергій Марков, Матвій Ганнапольський, Ілля Яшин, Павло Шеремет, Максим Віторган.

 

Гості української студії програми «Шустер live»: Олег Тягнибок, лідер ВО «Свобода»; Остап Семерак, народний депутат, «БЮТ-Батьківщина»; Леонід Грач, лідер КПРС (Комуністична партія Робітників і Селян); Давид Жванія, народний депутат, «Наша Україна - Народна самооборона»; Вадим Карасьов, лідер партії «Єдиний центр»; Борис Тарасюк, лідер Народного Руху України; Тарас Чорновіл, народний депутат, позафракційний; Анатолій Гриценко, лідер партії «Громадянська позиція»; Леонід Кравчук, перший Президент України (1991-1994); Ірина Геращенко, народний депутат, «Наша Україна - Народна самооборона»; Тарас Стецьків, народний депутат, «Наша Україна - Народна самооборона»; Валентин Наливайченко, голова політради партії «Наша України»; Олександр Мартиненко, генеральний директор інформагентства «Інтерфакс України»; Андрій Окара, політичний експерт.

 

Спецвипуск вийде о 21:40.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду