Проект «Погоди ТБ» виходитиме на Першому автомобільному

29 Лютого 2012
5193
29 Лютого 2012
13:18

Проект «Погоди ТБ» виходитиме на Першому автомобільному

5193
Проект «Погоди ТБ» виходитиме на Першому автомобільному

Програма телеканалу «Погода ТБ» «Погода за кермом» виходитиме на Першому автомобільному телеканалі. Про це повідомляє прес-служба «Погоди ТБ».

 

«Погода за кермом» - програма, яка «об'єднала погоду з автошляхами»: надає інформацію про закриті або обмежені ділянки дороги, пояснює причини цих проблем, а також допомагає у виборі оптимального маршруту.

 

 «Сьогодні в Україні відсутнє комплексне інформування водіїв щодо стану доріг та метеоумов на автошляхах, - каже Олеся Кисель, генеральний продюсер телеканалу «Погода ТБ». - Наша "Погода за кермом" виконує саме ці функції. Ми у легкій для сприйняття формі надаємо дані про погоду на маршруті, розповідаємо про обмежені ділянки руху, а також про корисні заклади на дорозі. З нашим «кермом від погоди» кожен водій має можливість обрати оптимальний маршрут та уникнути неприємних сюрпризів».

 

На Першому автомобільному проект став окремою рубрикою щоденної програми «АвтоНовини». У цій програмі - різноманітні сюжети про життя автоспільноти, автобізнес та автоспорт.

 

«Погода за кермом» щогодини виходить на телеканалі «Погода ТБ», а також на Першому автомобільному щодня о 6:55, 7:55, 8:55, 10:55, 12:55, 15:55, 19:55, 22:05, 00:00, 01:55 та 04:55.

 

Щодо умов розміщення програми у ефірі іншого каналу у прес-службі «Погоди ТБ» зазначили, що програма розміщується «на партнерських засадах». Про що саме йдеться - не пояснили.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5193
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду