«Резервісти» на НТН стартують 11 березня

28 Лютого 2012
7627
28 Лютого 2012
14:26

«Резервісти» на НТН стартують 11 березня

7627
«Резервісти» на НТН стартують 11 березня

11 березня на каналі НТН стартує реаліті-шоу «Резервісти». Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

Проект вийде о 14:00.

 

Як писала ТК, «Резервісти» - це реаліті про чоловіків, які після 20-30 років після армії знову повертаються на військову службу в реально існуючу військову частину до реальних командирів. «Через двадцять років після закінчення строкової служби теперішні комерційний директор, композитор, мебельник, мандрівник, ремонтник елітних авто, безробітний, приватний підприємець, інструктор гри на гітарі повертаються  в армію. У діючу військову частину, у справжню казарму, під командування реальних командирів. І за кожним їх рухом цілодобово стежать відеокамери», - зазначається у повідомленні.

 

Один з авторів ідеї проекту «Резервісти», директор з виробництва телеканалу НТН Олександр Мельничук, зазначає: «Ми не влаштовували ані штучних випробувань, ані підставних конфліктів, усе так, як має відбуватися в звичайному бойовому підрозділі. Єдина відмінність - резервіст може у будь-яку хвилину за власним бажанням повернутися до цивільного життя. Для цього потрібно лише подзвонити перед камерами дружині або сину - та пояснити причину своєї слабкості».

 

Учасники пройшли кастинг і до «призову» в резервісти не були знайомі між собою. Обов'язковою умовою участі була служба в армії.

 

Режисер-постановник проекту - Євген Степаненко.

 

«Ми хотіли показати теперішній молоді орієнтир для наслідування. Саме так має виглядати справжній чоловік: бути готовим захистити свою Батьківщину будь-якої хвилини, для чого ще з дитинства має займатися спортом, володіти зброєю, вміти орієнтуватися на місцевості», - зазначає генеральний продюсер телеканалу НТН Гліб Корнілов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду