«Обозреватель» створив інформаційну службу, яку очолив Анатолій Яворський

27 Лютого 2012
7477
27 Лютого 2012
16:03

«Обозреватель» створив інформаційну службу, яку очолив Анатолій Яворський

7477
«Обозреватель» створив інформаційну службу, яку очолив Анатолій Яворський

Інтернет-видання «Обозреватель» створило окремий структурний підрозділ - інформаційну службу - з метою посилення новинної складової інформаційного контенту. Про це повідомила редакція видання.

 

Відповідно у виданні запроваджено посаду директора інформаційної служби, на яку 25 лютого було призначено Анатолія Яворського, який до цього був головним редактором сайту «Обозреватель».

 

На новій посаді Анатолій Яворський сконцентрується на стратегічному розвитку новинних розділів «Обозревателя» та реалізації мультимедійних підходів до репрезентації інформаційного контенту.

 

«Девіз інтернет-видання "Обозреватель" - "Не пропусти важливе!". Саме за таким принципом буде працювати наша новинна служба. Ми оперативно надаватимемо користувачам найважливішу інформацію з найбільш широкого спектру тем», - сказав Анатолій Яворський. За словами директора інформаційної служби, особливий акцент журналісти «Обозревателя» будуть робити на ексклюзивні новини.

 

За словами пана Яворського, за останні півроку кількість відвідувань сайту зросла в середньому з 230 тис. до 330 тис., «що свідчить про правильність обраного нами напряму розвитку». «Ми орієнтуємося на різнобічного, освіченого читача, який хоче максимально оперативно і в повному обсязі отримувати всю інформацію, визначальну картину сучасного світу. Ми хочемо йти в одному ритмі з таким вимогливим читачем, а часом і випереджати його. Останні кадрові зміни повинні сприяти реалізації наших стратегічних завдань», - підкреслив Анатолій Яворський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду