В Індії мафія знищила журналіста та його родину

22 Лютого 2012
5501
22 Лютого 2012
11:11

В Індії мафія знищила журналіста та його родину

5501
В Індії мафія знищила журналіста та його родину

 

42-річного незалежного журналіста Чандрику Рая (Chandrika Rai) вбито у м. Умаріа (Umaria) в індійському штаті Матья-Прадеш (Madya Pradesh), повідомила з посиланням на джерела у місцевій поліції індійська преса. Разом з журналістом загинули його 40-річна дружина та двоє дітей - 19-річний син і 17-річна донька.  

 

Новина заполонила друковані та електронні медіа країни, що повідомляють подробиці жахливого злочину. Його було виявлено випадково. Коли поліція зламала зачинені зсередини двері, то побачила в окремих кімнатах будинку чотири трупи «у калюжах крові».

 

ЗМІ розцінюють це садистське вбивство як помсту журналісту «вугільної мафії».

 

Чандрика Рай, який співпрацював з англомовними газетами Navbharat Times та The Hitavada, звинувачував місцевих магнетів, серед них і політиків, у налагодженні нелегального видобутку вугілля.

 

Поліція розглядає й інші можливі версії убивства. Журналісти вимагають, не покладаючись на місцевих охоронців порядку, передати справу на розгляд Центрального бюро розслідувань (Central Bureau of Investigation) у Делі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5501
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду