СТБ збереже вертикальну лінійку власних шоу в праймі

8 Лютого 2012
7192
8 Лютого 2012
17:54

СТБ збереже вертикальну лінійку власних шоу в праймі

7192
СТБ збереже вертикальну лінійку власних шоу в праймі

Телеканал СТБ планує зберегти праймову вертикальну лінійку проектів власного виробництва у програмній сітці весняного сезону. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

Зокрема, на цей період планується, що кожного понеділка у вечірньому праймі каналу виходитиме «Куб» (проект вже в ефірі), середа залишиться «кулінарним днем» - з 15 лютого замість «Мастер-шефа» розпочнеться шоу «Кулінарна династія», по четвергах продовжиться другий сезон реаліті «Холостяк» (дата старту ще не відома), а по п'ятницях традиційно виходитиме танцювальне шоу - «Танцюють всі! Повернення героїв» (з 9 березня).

 

Який проект з'явиться в сітщі по вівторках, наразі невідомо.

 

Натомість талант-шоу «Україна має талант», яке раніше виходило щоп'ятниці, тепер транслюватиметься о 19.00 щосуботи з 10 березня. По неділях традиційно виходитиме «Битва екстрасенсів» - десятий сезон «Війна титанів» (з 11 березня).

 

Окрім того, навесні на СТБ з'являться ще два нових проекти - «Детектор брехні» та нове музичне шоу, однак дати їх старту та слоти невідомі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7192
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду