СТБ шукає співробітників по регіонах

2 Лютого 2012
8082
2 Лютого 2012
18:38

СТБ шукає співробітників по регіонах

8082
СТБ шукає співробітників по регіонах

Телеканал СТБ шукає нових співробітників у так званому рекрутинг-турі. Про це йдеться в офіційному блозі «Работа на СТБ».

 

4 лютого команда СТБ відбиратиме в Донецьку кандидатури режисерів, сценаристів, продюсерів і відеодизайнерів.

 

Телеканал просить надати йому контакти фахівців, які працюють на телебаченні в Донецьку і могли би стати частиною команди СТБ. «Ми з ними зустрінемося, якщо їхній досвід підходить під наші вимоги. Допоможемо з приїздом на співбесіду до Києва, а у випадку позитивного рішення - з переїздом і пошуком квартири», - йдеться в повідомленні.

 

Резюме просять надсилати на work@stb.ua або телефонувати за номером 050-417-11-98, Сергій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8082
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
КИНДЕР2
4468 дн. тому
А то, что в декабре была первая чистка кадров - увольняли "в связи со сложившейся ситуацией". Так начиналось письмо руководителя ТО. Месяц спустя, то есть в конце января сего года, уже гендиректор своим письмом объяснил, что за ситуация: у канала сложные финансовые трудности; в срочном порядке уризаются бюджеты, сокращают людей, то есть выводят из штата, лишают ставки, но предлагают дальше фрилансить. На благо СТБ. Это плата за Кайли Миноуг и, видимо, за оранжевые лавочки на улице, что поставили в декабре, когда сидеть-то и не хотелось.
КИНДЕР
4469 дн. тому
А что, в Киеве уже всех перекидали? Быстро. Спросите у любого киевского - все скажут СТБ продакшн перекидал полкиева
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду