«Київводоканал» погрожує подати позов до «Київського форуму»

26 Січня 2012
6411
26 Січня 2012
13:18

«Київводоканал» погрожує подати позов до «Київського форуму»

6411
«Київводоканал» погрожує подати позов до «Київського форуму»

Акціонерна компанія «Київводоканал» може подати судовий позов до соціального ток-шоу «Київський форум» з Реною Назаровою. Про це телефоном у прямому ефірі програми заявила радник голови правління з інформаційної політики підприємства Вікторія Яковлєва, повідомляє УНІАН.

 

Про позов до суду пані Яковлєва сказала у відповідь на прохання пояснити, чому ключові особи, відповідальні за аварію на Бортницькій станції аерації, не прийшли до студії.

 

Зокрема, до участі у ефірі «Київського форуму» на тему «Аварія в Бортничах: чи загрожує Києву екологічна катастрофа?» були запрошені: голова правління ПАТ «АК "Київводоканал"» Валерій Ченчевий, заступник генерального директора з технічних питань ПАТ «АК "Київводоканал"» Андрій Білик, начальник Бортницької станції аерації ПАТ «АК "Київводоканал"» Володимир Бражник.

 

Як пояснила Вікторія Яковлєва, Валерій Ченчевий не дає інтерв'ю згідно з рішенням правління акціонерного товариства «Київводоканал».

 

«Володимир Сергійович Бражник зараз лежить з температурою, тому що він більше доби був там, коли була ліквідація аварії», - пояснила радник голови правління з інформаційної політики.

 

На запитання гостьового редактора «Київського форуму», чому заступник генерального директора з технічних питань ПАТ «АК "Київводоканал"» Андрій Білик, який напередодні дав згоду на участь у програмі, не зможе бути, пані Яковлєва відповіла: «В нього запалення очей. Він не може йти на телебачення. От і все».

 

«Якщо ви хочете говорити про те, що хтось захворів так дуже-дуже швидко і не прийшов до вас на ефір, то давайте будемо ще обережними зі словами, тому що ми можемо подати до суду. Я не шуткую з вами», - сказала радник голови правління «Київводоканалу» з інформаційної політики у відповідь на ремарку гостьового редактора про те, що несподівана хвороба одразу двох запрошених і відмова голови правління від коментарів виглядає дуже дивною.

 

«Отже, ми чекаємо на позов від "Київводоканалу"», - заявила автор і ведуча «Київського форуму» Рена Назарова.

 

Нагадаємо, вночі 17 січня сталася аварія на самопливному Лівобережному колекторі на території Бортницької станції аерації. На місці стався провал розмірами 10 на 10 метрів і глибиною 8 метрів. За інформацією офіційного сайту «Київводоканалу», зараз аварію локалізовано.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6411
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
dc
4628 дн. тому
До речі, телефонна розмова з пані Яковлєвою була в ефірі передачі. Кому цікаво можна подивитись тут запис: http://www.facebook.com/kievforum
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду