Іван Костроба вестиме новини на Першому національному

25 Січня 2012
10393
25 Січня 2012
14:24

Іван Костроба вестиме новини на Першому національному

10393
Іван Костроба вестиме новини на Першому національному

Іван Костроба став ведучим денних випусків новин на Першому національному.  Також він працює на обласному державному телеканалі «Кіровоград». Про це повідомляє прес-служба КОДТРК.

 

За словами першого заступника генерального директора каналу «Кіровоград» Андрія Богдановича, Іван Костроба суміщатиме роботу на ОДТРК та Першому.

 

Вести новини на НТКУ Іван Костроба  розпочав цього тижня. До цього денні випуски вела Світлана Леонтьєва, а тепер, як уточнили «Телекриитці» у прес-службі Першого, пані Леонтьєва та Іван Косторба чергуватимуться.

 

Раніше Іван Косторба також працював на Першому та був ведучим новин «Один день» на К1, а з осені 2010-го працював на  каналі «Кіровоград».

 

«Детектор медіа»

Фото - www.k1.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10393
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тиманчі
4632 дн. тому
З поверненням! Поздоровляти немає з чим . Тільки тепер це не затишний колектив ПОГОДИ , а щось схоже на серпентарій.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду