Кернес заплатить 1,2 млн за прес-центр для Євро-2012

25 Січня 2012
3868
25 Січня 2012
14:16

Кернес заплатить 1,2 млн за прес-центр для Євро-2012

3868
Кернес заплатить 1,2 млн за прес-центр для Євро-2012

Департамент з питань підготовки до Євро-2012 Харківської міськради 17 січня за результатами тендеру уклав угоду з ВАТ «Завод ім.Фрунзе» на оренду приміщення під медіацентр. Медіацентр призначений для роботи журналістів на прилеглій до КП «ОСК «Металіст» території на час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату з футболу у Харкові. Вартість угоди склала 1,20 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Приміщення орендовано на січень-червень. У 2011 році ВАТ «Завод ім.Фрунзе» виграв аналогічний тендер на оренду приміщення під прес-центр в липні-грудні 2011 року, отримавши також 1,20 млн грн.

 

Рік тому голова правління ВАТ «Завод ім.Фрунзе» Олександр Василенко, депутат Харківської міськради від Партії регіонів, повідомив про намір реконструювати одне з приміщень заводу під медіацентр.

 

«Рішення про будівництво нам давалось нелегко, але ми усвідомлюємо важливість цього проекту для міста і натхненні обіцянкою міського голови Геннадія Кернеса фінансово підтримати цей проект», - казав Василенко.

 

За його словами, вартість реконструкції мала скласти 14 млн гр., з яких мер Харкова обіцяв компенсувати 2,4 млн гр. з міського бюджету. Будівництво мало бути завершене до початку 2012 року.

 

Згідно з конкурсною документацією, орендоване приміщення повинно мати:

 

- Загальну корисну площу не менше ніж 1460 кв.м. (з них 1100 кв.м. для робочої зони представників ЗМІ та фотографів, достатньої для розміщення столів у кількості 250 одиниць, стільців у кількості 500 одиниць, для офісів 120 кв.м., для зони харчування (бістро) 200 кв.м., для складу 40 кв.м.);

 

- Належний рівень освітлення;

 

- Підлогу, що відповідає вимогам до протипожежної безпеки з єдиним кольором;

 

- Приміщення санітарно-гігієнічного призначення відповідно до норм


(4 туалети для чоловіків (у кожному: 10 чаш генуа; 4 унітази), 6 туалетів для жінок (у кожному 3 унітази);

 

- Достатню кількість кондиціонерів або систему кондиціювання для забезпечення мінімальної температури +21°C та максимальної температури на 5°C нижче зовнішньої температури з основним об'ємом циркуляції повітря у 10 одиниць на годину;

 

- Іншу необхідну фурнітуру (500-550 стільців, 250-300 столів, 200 шаф з замком, інформаційні дошки, шафи зберігання, телевізори);

 

- Тенсатори для руху;

 

- Електроживлення в обсязі 500 кВА по першій категорії та розетками;

 

- Питна та технічна вода із розрахунку потоку води щонайменше 1,5 м3/год.;

 

- Доступ до каналізаційного каналу за допомогою труб щонайменше 20 см.;

 

- Доступ до мережі Інтернет, здатним забезпечити роботу комп'ютерів та мати точки підключення до мережі Інтернет у кількості, що відповідає кількості робочих місць та телефонного зв'язку.

 

- Нежитлове приміщення має бути розташоване на відстані не більш ніж 100 метрів від стадіону КП «ОСК «Металіст»;

 

- Мати місце для тимчасового паркування 300 автомобілів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3868
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду