Житомирська ОДТРК визначила кращих журналістів

25 Січня 2012
1163
25 Січня 2012
13:51

Житомирська ОДТРК визначила кращих журналістів

1163
Переможцями стали ті, хто перевиконав заплановані обсяги держзамовлення
Житомирська ОДТРК визначила кращих журналістів

Програмна рада Житомирської ОДТРК підбила підсумки творчого змагання тележурналістів у 2011 році. Члени ради визнали кращою тележурналісткою ведучу програми «Рідна школа», завідувача редакції підготовки художніх програм для дітей та юнацтва Оксану Ковальчук. Про це повідомляє сайт Держкомтелерадіо.

 

«Перевиконавши заплановані обсяги державного замовлення, вона підготувала низку оригінальних передач про багатогранну діяльність освітянських колективів регіону. На творчій нараді колективу 24 січня переможниці вручено символічну нагороду "Фортуна"», - йдеться у повідомленні.

 

Члени програмної ради відзначили також творчі здобутки ведучої програми «Ранок на каналі "Житомир"» Оксани Гебрич, Ніни Собкович та інших журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1163
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду