Реєстрація учасників на «Євробачення-2012» закінчується 23 січня

20 Січня 2012
4775
20 Січня 2012
14:08

Реєстрація учасників на «Євробачення-2012» закінчується 23 січня

4775
Реєстрація учасників на «Євробачення-2012» закінчується 23 січня

Перший національний завершує приймати заявки на участь у національному відборі «Євробачення-2012» 23 січня. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Виконавці, які подали заявки на участь у національному відборі до 23 січня, запрошуються на прослуховування, яке відбудеться на території Національної телекомпанії України 25 січня.

 

За результатами прослуховування буде відібрано 19 фіналістів національного відбору «Євробачення-2012». Двадцятим фіналістом стануть переможці телевізійного проекту «Шоу № 1» - гурт «Нереальные пацаны» у разі їх офіційної реєстрації для участі в конкурсі до визначеного крайнього терміну.

 

Фінал національного відбору відбудеться в лютому у прямому ефірі Першого національного. Переможець обиратиметься змішаним голосуванням журі й телеглядачів у відсотковому співвідношенні 50 на 50.

 

Нагадуємо, що цього року було внесено зміни до правил інтерактивного голосування телеглядачів - з одного номера мобільного телефону можна відправити лише одне смс-повідомлення на підтримку одного фіналіста нацвідбору. Дату фіналу буде повідомлено під час оголошення фіналістів 25 січня.

 

Ще одним нововведенням цьогорічного національного відбору є введення до фіналу 21-го фіналіста, якого буде відібрано через телевізійну соціальну мережу Say.tv.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4775
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду