Владлена Єршова стала директором з персоналу каналу «Україна»

20 Січня 2012
8263
20 Січня 2012
11:53

Владлена Єршова стала директором з персоналу каналу «Україна»

8263
Владлена Єршова стала директором з персоналу каналу «Україна»

Владлена Єршова призначена на посаду директора з персоналу каналу «Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серед завдань пані Єршової - забезпечення послідовної реалізації HR-стратегії, розробка та оптимізація організаційно-штатної структури відповідно до завдань каналу, контроль за дотриманням норм трудового законодавства у роботі з персоналом, забезпечення відповідності процесів у компанії вимогам чинного законодавства.

 

«Я рада, що змогла приєднатися до команди телеканалу "Україна", - говорить Владлена Єршова. - Мені дуже імпонує колектив каналу - це молоді і дуже професійні люди. Кожен співробітник росте і розвивається разом з компанією, допомагаючи у досягненні головної мети каналу "Україна" - стати "першою кнопкою" країни. Враховуючи такі амбітні цілі, у НR-департаменту є великий простір для творчості - ми маємо можливість впроваджувати в роботу найпрогресивніші технології управління персоналом».

 

Владлена Єршова закінчила Горлівський державний педагогічний інститут іноземних мов (факультет англійської мови) і Донецький національний технічний університет (факультет післядипломної освіти, отримавши спеціальність «Менеджмент організацій»). Має досвід роботи в міжнародних компаніях Rezidor SAS і Sanofi-Aventis Group. З 2010 займала посаду національного директора з персоналу в ТД Nemiroff.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду