Гості Кисельова – Хорошковський і Бойко, Шустера – Порошенко і Богатирьова

20 Січня 2012
6357
20 Січня 2012
11:05

Гості Кисельова – Хорошковський і Бойко, Шустера – Порошенко і Богатирьова

6357
Гості Кисельова – Хорошковський і Бойко, Шустера – Порошенко і Богатирьова

20 січня в політичному ток-шоу «Шустер live» на Першому національному о 21:25
говоритимуть на тему «Чого хоче Росія?». Про це йдеться на сайті «Савік Шустер студіо».



Гості програми: Інна Богословська, народний депутат, Партія регіонів; Раїса Богатирьова, секретар РНБО; Борис Нємцов, співголова партії народної свободи «За Росію без свавілля і корупції», член Бюро федеральної політради об'єднаного демократичного руху «Солідарність»; Олександр Турчинов, перший заступник голови партії «Батьківщина»;  Петро Порошенко, голова Ради Національного банку України, міністр закордонних справ України (2009-2010); Вадим Карасьов, один з лідерів партії «Єдиний центр»; Михайло Бродський, голова державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва; Володимир Олійник, народний депутат, Партія регіонів; Валентин Наливайченко, голова політради партії «Наша Україна»; Борис Тарасюк, лідер Народного руху України, міністр закордонних справ України (1998-2000, 2005-2007).

 

Включення з Москви - Сергій Марков, депутат Держдуми РФ. Спеціальний гість програми: російська рок-співачка Мара.

 

У той час на «Інтері» у програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» дискутуватимуть щодо таких питань:

 

- На що чекати Україні та світу у 2012 році? Чи вдасться, врешті-решт, домовитися з Росією щодо газу? Якщо вдасться - чи з'являться додаткові гроші - як Україна ними розпорядиться? Про це розмова з міністром енергетики Юрієм Бойко та новим міністром фінансів Валерієм Хорошковським.

 

- Якою буде нова Верховна Рада після виборів восени? Чи зможе президент США Барак Обама переобратися на 2-й термін, а прем'єр-міністр Росії Путін - повернути собі президентське крісло?

 

«Велика політика з Євгеном Кисельовим» виходить на «Інтрі» о 22.30, «Шустер live» - в 21.25.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6357
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4480 дн. тому
На цей момент у повідомленні написано: "...Володимир Олійник, народний депутат, Партія регіонів; Валентина Наливайченко, голова політради партії «Наша України»;". А що, голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко змінив стать?
Дмитрий Доу
4480 дн. тому
Піндець...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду