Відеохостинг Hulu запускає свій перший серіал

18 Січня 2012
6903
18 Січня 2012
11:53

Відеохостинг Hulu запускає свій перший серіал

6903
Відеохостинг Hulu запускає свій перший серіал
Американський відеохостинг Hulu запускає в мережі перший серіал власного виробництва - політичну комедію «Поле бою» (Battleground). Про це пише Los Angeles Times.

Раніше Hulu транслював лише телепрограми та фільми, вироблені іншими студіями.

Події серіалу «Поле бою» - розгортаються навколо передвиборної кампанії за місце в Сенаті США у штаті Вісконсині. 13-серійна стрічка в «стилі штучного документального фільму»  розповідає про життя галасливих агітаторів, які працюють для просуванням кандидата, який займає третє місце у  рейтингу. Вона була створена актором Джей Ді Волшом (.D. Walsh), який свого часу працював на сенатора Джона Керрі.

Hulu вже має кілька оригінальних шоу, але «Поле бою» буде його першим проектом за оригінальним сценарієм.  Його прем'єра відбудеться 14 лютого.

Відеохостинг також планує другий сезон фільму Моргана Сперлока в «День з життя», який дебютував у минулому році. У першому сезоні картини засвітилися такі знаменитості, як музичний продюсер і член групи Black Eyed Peas  Will.I.Am. і британський підприємець сер Річард Бренсон. Третє оригінальна шоу Hulu  - Up to Speed - режисера Річарда Лінклейтера («Під кайфом і в сум'ятті», «Школа року») вийде в шести епізодах.

Хоча Hulu розвиває оригінальний контент, однак, за словами віце-президента з контенту компанії Енді Форссела (Andy Forssell), відеохостинг не планує конкурувати з телевізійними мережами.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6903
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду