Стартував новинний агрегатор Like.ua

17 Січня 2012
8167
17 Січня 2012
11:23

Стартував новинний агрегатор Like.ua

8167
Стартував новинний агрегатор Like.ua

Інтернет-холдинг Open Media Group запустив новинний агрегатор Like.ua. Портал стартував 16 січня, повідомляє прес-служба Like.ua.

 

Як зазначається, портал дозволяє акумулювати і ранжувати заголовки новин за багатьма факторами: «В основу сайту закладена досить складна формула і на відміну від аналогічних вітчизняних проектів, на Like.ua "лайки" читачів також впливають на рейтинг новин. Такий хід дозволяє не тільки сформувати лояльну аудиторію любителів новин, але й наочно побачити вибір України».

 

Аудиторія Like.ua переважно чоловіча - 76,8%, жіноча частка становить 23,2%. За віковим критерієм 52,4% складають користувачі від 25 до 34 років, 42,5% - від 18 до 24 років, близько 3% займає аудиторія віком від 45 років і старше і 2% займає аудиторія молодше 18 років.

 

Користувач Like.ua має можливість налаштовувати сервіс індивідуально під себе, додавати або ігнорувати джерела, змінювати блоки, формулювати свою стрічку новин.

 

Наразі Like.ua агрегує новини більш ніж із сотні українських сайтів.

 

До інтернет-холдингу Open Media Group входять також інші сайти: жіночий «Хочу», футбольний «UA-Футбол», метеорологічний Meteoprog, спортивний Turnir, медичний Likar.info та батьківський Uaua.info.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8167
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mo
4639 дн. тому
оо... так нагло воровать digg.com - это надо уметь ! OpenMediaGroup? Это какая-то группа мелких карманников )))))
Sparrov
4639 дн. тому
Яке ж це like.UA, якщо цей сайт типовий like.RU ?! З якого боку тут Україна? Жодного слова українською. Ба більше, підбірка новин така, наче вони писалися в Москві, а не в Києві, все ті ж самі ідеї про єдність слов'ян (чомусь тільки східних) супроти ворожих романо-германців.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду