ТЕТ запустив містичний портал

12 Січня 2012
9566
12 Січня 2012
12:47

ТЕТ запустив містичний портал

9566
ТЕТ запустив містичний портал

11 січня канал ТЕТ запустив інтернет-портал «Містика на ТЕТ» (Mystic.tet.tv), присвячений містичній тематиці. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як зазначається, ТЕТ створив інтерактивний портал, насичений тематичним «надприроднім» та «потойбічним» контентом. Таким чином канал намагається продовжувати реалізацію стратегії розширення присутності в digital-просторі.

 

Портал має більше ста розділів та підрозділів, присвячених містичним серіалам та фільмам; фото та відеогалереї, новини, опитування та ігри. Крім того, на сторінках порталу також є енциклопедія демонології, можливість перегляду серій онлайн, репортажі зі знімальних майданчиків, інтерв'ю з акторами тощо.

 

«ТЕТ ще минулого року підхопив світовий містичний тренд та запропонував глядачам знайомство з вампірами, перевертнями та іншими темними силами у світових хітах і серіалах власного виробництва, - говорить генеральний продюсер ТЕТу Ірина Костюк. - Тож запуск сайту, покликаного об'єднати шанувальників містики, для нас логічний крок».

 

На сайті «Містика на ТЕТ» реалізована інтеграція з функціоналом популярних соціальних мереж, у тому числі авторизація через «ВКонтакте», Facebook, Twitter. Користувачі мають можливість завантажувати із сайту постери, шпалери для робочого столу та аватари, надсилати власні тексти та фото.

 

«Кращі містичні історії відвідувачів сайту мають реальній шанс бути екранізованими. Долучайтесь! Можливо саме ваша оповідь перетвориться на серію циклу загадкових історій "Щоденники Темного"», - йдеться у повідомленні.

 

За розробку порталу mystic.tet.tv відповідальний інтернет-відділ групи каналів «1+1».

 

Куратор проекту з боку каналу ТЕТ ­- Наталія Швайковська.

 

Нагадаємо, ТЕТ позиціонує себе як молодіжний, а основний лейтмотив контенту каналу - містична тематика.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду