«Обручка» на «Інтері» закінчується

11 Січня 2012
15257
11 Січня 2012
12:22

«Обручка» на «Інтері» закінчується

15257
«Обручка» на «Інтері» закінчується

Телеканал «Інтер» завершує показ теленовели «Обручка». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У п'ятницю, 20 січня в ефір вийде остання, 820-та серія проекту.

 

«Обручка» в ефірі з 3 листопада 2008 року. За цей час серіал встиг вийти у різних слотах (пройм, передпрайм). Одна з серій потрапила до топ-20 найрейтинговіших трансляцій 2011 року за аудиторією 18+, вибірка «Вся Україна»: випуск 20 січня мав рейтинг 12,16%, частку 27,13%.

 

За весь час показу на «Інтері» серіал «Обручка» має частку 24,39% за «50 тис.+» та 26,33% за «Всією Україною», вікова група 18+.

 

Нагадаємо, виробництво серіалу здійснював російський продакшн ТОВ «ТелеРоман» на замовлення Першого каналу та «Інтера».

 

В останній, 820-тій серії, яку канал покаже наступного тижня, за інформацією прес-служби «Інтера», відбудуться такі події: «Ігор рятує Настю від смерті. Олег з Валею щасливі, що матимуть дитину. Пашка та Мітяй одружуються. Світлана дізнається, що Дмитро її батько. А Валя повертає Насті її обручку».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15257
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Squall
4549 дн. тому
УРА ТОВАРИЩИ!
маек
4549 дн. тому
Наконец-то!!!!! Какое счастье!!! Создателям - позор!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду