Щодо пошкодження білборда із вітанням Януковича порушено кримінальну справу

8 Січня 2012
6045
8 Січня 2012
13:55

Щодо пошкодження білборда із вітанням Януковича порушено кримінальну справу

6045
Щодо пошкодження білборда із вітанням Януковича порушено кримінальну справу
У Львові за фактом пошкодження білборда із новорічним вітанням президента Віктора Януковича порушено кримінальну справу. Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області. 
 
Відреагувавши на дані інтернет-ЗМІ щодо інциденту, міліція вирушила на вулицю Пасічну, де встановлено білборд. Порушено кримінальну справу за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Нині, як повідомляється, проводяться слідчо-оперативні заходи з пошуку зловмисників.
 
Раніше, як писала «Українська правда», невідомі закидали фарбою постер із зображенням президента. До цього у Львівській області обладміністрація розіслала розпорядження, згідно з яким на районних голів адміністрацій поклали відповідальність за стан білбордів із сюжетами новорічного привітання Януковича.
 
7 січня, як зазначає УП, білборд із вітаннями Януковича забруднили фарбою також на Рівненщині.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6045
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДТСААФ
4643 дн. тому
Є така хороша річ, як рогатка. І є пейнтбольні кУльки. Якщо взяти шприц і наповнити таку кульку чорнилом замість харчової фарби, то результат перевершить усі ваші очікування :) Учись стріляти влучно!
БІГБОРД
4647 дн. тому
А ЩО , Я Є ДЕРЖАВНА ВЛАСНІСТЬ , ЧИ ХТОСЬ ЗАЯВИВ ПРО ПОШКОДЖЕННЯ ПРИВАТНОЇ ВЛАСНОСТІ ?
Воин
4647 дн. тому
Долой НЕЗАКОННЫЕ ОРГАНЫ ВЛАСТИ на Украине ! Сегодня Конституция Украины, а значит и все государственные органы и их решения НЕ ДЕЙСТВИТЕЛЬНЫ потому, что Конституция НЕ ПРИНЯТА Общенародным Референдумом. Статья 5 Конституции Украины гласит: "Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні НАЛЕЖИТЬ ВИКЛЮЧНО НАРОДОВІ і не може бути узурповане державою, її оргами або посадовими особами". Требуйте проведения "Собора" (открытого Народного Трибунала над властью), который реализует Всеукраинская Чернобыльская Народная Партия: (пробелы устранить) goldnike-777. blogspot. com/p/blog-page_06. html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду