У Княжицького – про підсумки 2011-го, у Безулик – про прогнози на 2012-й

29 Грудня 2011
7103
29 Грудня 2011
13:58

У Княжицького – про підсумки 2011-го, у Безулик – про прогнози на 2012-й

7103
У Княжицького – про підсумки 2011-го, у Безулик – про прогнози на 2012-й

29 грудня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі підбиватимуть підсумки 2011 року, а в ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» прогнозуватимуть 2012 рік - рік вибору України. Про це повідомляють прес-служби каналів.

 

У «Вечорі з Миколою Княжицьким» на ТВі о 21:00 політичні підсумки 2011-го підбиватимуть журналісти телеканалу ТВі Віталій Портников та Сергій Рахманін.

 

Про головні журналістські розслідування року говоритимуть Мустафа Наєм - «журналіст, який цього року поставив найгостріше запитання Віктору Януковичу про його фінансові статки», та Наталя Седлецька - «журналістка, яка викрила найрезонанснішу фінансову оборудку українського уряду».

 

Про порушення прав громадян у 2011 році розповідатимуть голова правління Української Гельсінської спілки з прав людини Євген Захаров та координатор громадянського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк.

 

Про головні духовні та релігійні події 2011-го- професор Києво-Могилянської академії Володимир Панченко та президент Української асоціації релігійної свободи Віктор Єленський.

 

Також у програмі вийде новорічне привітання від дніпропетровського «Веселого Песца» та українського музиканта-віртуоза з Канади Василя Попадюка.

 

У суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі о 22:00 говоритимуть про рік вибору України, а саме:

 

- Лютий високосного року: чи матиме Україна шанс підписати угоду з Євросоюзом?

 

- Напередодні березня: якою газовою ціною обернуться для нас вибори Президента Росії?

 

- Вирішальний жовтень: як змінять обличчя української політики вибори до Верховної Ради?

 

- Тривожний листопад: який президент Сполучених штатів рятуватиме світ від фінансових потрясінь?

 

- Права людини, соціальні пільги, євроінтеграція, стабільність: за які «цінності» боротимуться українці в 2012 році?

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду