«Женский журнал. Здоровье» шукає головреда, «Геміус» консультанта, «Шарманка» - ведучого

28 Грудня 2011
5203
28 Грудня 2011
16:06

«Женский журнал. Здоровье» шукає головреда, «Геміус» консультанта, «Шарманка» - ведучого

5203
«Женский журнал. Здоровье» шукає головреда, «Геміус» консультанта, «Шарманка» - ведучого

Видавничий дім Perekhid Publishing House оголосив про відкриття вакансії головного редактора видання «Женский журнал. Здоровье». Відповідна вакансія розміщена на сайті rabota.ua.

 

Основні вимоги до претендента на посаду: вища освіта (бажано журналістика); вік 30+, жінка; досвід роботи на аналогічній позиції не менше 5 років; досвід прийняття рішень щодо змісту видання, вибору заголовків і виносів на обкладинку видання згідно з встановленими вимогами та формату бренд-бука; досвід організації, розвитку та мотивації команди; знання процесів бюджетування.


 

Функціональні обов'язки головного редактора передбачають:

 

- розробку проектів стратегічного розвитку, тематичних планів, рубрик видання в інтересах читацької аудиторії і з урахуванням попиту на ринках збуту;
- складання та контроль планів редакційно-підготовчих робіт і графіків редакційних і виробничих процесів видання;
- організацію ефективної і своєчасної роботи співробітників (штатних і позаштатних) редакції журналу;
- участь у розробці проектів художнього і технічного оформлення видань;
- подання видання на зовнішніх заходах.

 

Компанія пропонує можливість навчання та розвитку персоналу (тренінги від внутрішнього університету навчання персоналу TALENTari); працевлаштування згідно КЗпП з соціальним пакетом.



Мережева радіостанція «Шарманка» шукає ведучих. Серед основних вимог - інтонаційно-дорослий, розмірений голос, володіння українською та російською мовами,  досвід роботи на радіо не менше 1 року.

 

Щоб взяти участь у конкурсному відборі, потрібно надіслати демо та резюме на пошту, зазначену на сайті.

 

Компанія «Геміус Україна» оголосила про конкурс на посаду консультанта з проектів.

 

Вимоги до кандидата: випускник-відмінник, бездоганне знання української та російської мов, середній рівень і вище володіння англійською мовою (розмовна та письмова), вільне використання ПЗ (MS Office, зокрема, Word, Excel), відкритість, комунікабельність. Випробувальний термін - 1 місяць (70% основної заробітної плати), заробітна плата - за результатами співбесіди.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5203
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
иваха
4657 дн. тому
шарманка уже полгода ищет ведущих. там не платят. развод.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду