«1+1» покаже серіал «Костоправ»

28 Грудня 2011
10640
28 Грудня 2011
10:58

«1+1» покаже серіал «Костоправ»

10640
«1+1» покаже серіал «Костоправ»

«1+1» у лютому покаже12-серійний іронічний медичний серіал «Костоправ» виробництва студій R.U.Media та «Аврора Продакшн». Про це повідомляє прес-служба «Аврори», пише Media Business Reports.

 

Режисер стрічки Володимир Мельниченко, сценаристи Юрій та Олексій Смірнови. У головних ролях: Олексій Горбунов, Юлія Ауг, Георгій Делієв, Віталій Лінецький, Олександр Семєв, Олександр Ликов, Євген Паперний та Ірина Апексімова.

 

За сюжетом, головний герой лікар Анатолій Савчук залишає роботу лікарем і оселяється в селі, де приймає важкохворих і через це отримує прізвисько Костоправ. Однак після того, як йому вдається поставити на ноги сина московського бізнесмена, на знак вдячності бізнесмен забирає його в столицю Росії керувати відділенням його клініки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10640
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
halynay
4650 дн. тому
сємчев. будь-ласка виправте помилку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду