National Geographic Films закривається

28 Грудня 2011
1564
28 Грудня 2011
10:53

National Geographic Films закривається

1564
National Geographic Films закривається

Студія National Geographic Films - відділення National Geographic Entertainment - закривається. У 2011 році розмір річного доходу студії склав лише $1,7 млн, пише  Media Business Reports.

 

Студія цього року випустила п'ять фільмів, серед яких документальний фільм про скорочення популяції левів «Останні леви» (The Last Lions), «Першокласник» (The First Grader) и «Усе життя за один день» (Life in a Day). Фільм про левів зібрав у кінотеатрах лише $635 тис. на 61 копії.

 

Студія була створена у 2007 році.

 

Спонсор National Geographic Films - продюсерська компанія з Абу-Дабі Image nation - у 2008 році інвестувала $100 млн. Найперший проект National Geographic-Abu Dhabi Film Fund «Шлях додому» (The Way Back) Пітера Віра (Peter Weir) мав бюджет $30 млн, а у кінотеатрах зібрав лише  $20 млн.

 

22 грудня було оголошено, що National Geographic Films «поглине» одна з повідних компаній, яка займається розважальним контентом, - Hyde Park Entertainment, власник компанії Ашок Амрітрадж (Ashok Amritraj). При цьому виконавчим партнером стане Hyde Park, а виробництвом та дистрибуцією художніх, документальних та телевізійних фільмів займатиметься спільно створене нове підприємство.

 

Президент National Geographic Society Тім Келлі (Tim Kelly) розраховує, що угода може відкрити для National Geographic доступ на ринки Індії та Китаю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1564
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду