Нардеп Корж запустив інтернет-видання про телекомунікації

27 Грудня 2011
8991
27 Грудня 2011
17:17

Нардеп Корж запустив інтернет-видання про телекомунікації

8991
Нардеп Корж запустив інтернет-видання про телекомунікації

В Україні стартувало нове інтернет-видання ITStrateg.net, яке буде висвітлювати події на ринках телекомунікацій та інтернету. Зараз сайт працює в бета-версії, повідомляє AIN.ua.

 

Інвестором проекту є народний депутат Віталій Корж - голова підкомітету з питань інформаційних технологій та інформатизації парламентського Комітету з транспорту і зв'язку.

 

Керівником проекту стала Тетяна Галковська, яка раніше працювала в «Дзеркалі тижня». Зараз в ITStrateg.net працюють двоє журналістів і випусковий редактор.

 

«Ми будемо працювати в режимі інформаційного агентства. Будемо давати повну картину телекомринку за день. Наше завдання видавати не лише важливі новини, а й аналітичні матеріали», - розповіла головний редактор.

 

За її словами, у новинній стрічці видання буде 35-40 публікацій на день. Наступного року проект розраховує на відвідуваність 2-2,5 тис. унікальних користувачів на день.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду