Львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті

24 Грудня 2011
9992
24 Грудня 2011
12:32

Львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті

9992
Львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті
Закрите у 2010-му львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті, повідомляє прес-служба радіостанції. 

Мовитиме «Еко-Радіо» на сайті ekoradio.com.ua. Нагадаємо, раніше, від літа 2004-го року до осені 2010-го, року «Еко-Радіо» вело трансляції у Львові та Львівській області на частоті 89,7 МГц.
 
Як повідомляється, музичний формат «Еко-Радіо» не змінився, ефір надалі на 100% складається із композицій популярних українських гуртів та виконавців. Мовлення здійснюється виключно українською мовою. Наразі контент складають тематичні програми «Музика ночі» (щоночі опівночі) та «Українське ретро» з поп-музикою 1970-80 років (щоденно з 22 до 23 год.). Знову у впрограмній сітці проект «Українська дискотека» (у вихідні з 19 до 22 год.). У планах редакції – розширення тематичних програм та відновлення інформаційного мовлення.
 
На період різдвяних свят ефір «Еко-Радіо» буде наповнений колядками у традиційному та сучасному виконанні.
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9992
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду