Тимошенко знімали в камері для фіксації умов - Аніщенко

23 Грудня 2011
3790
23 Грудня 2011
14:09

Тимошенко знімали в камері для фіксації умов - Аніщенко

3790
Тимошенко знімали в камері для фіксації умов - Аніщенко

Відеозйомка камери Юлії Тимошенко велася для фіксації умов перебування у СІЗО, заявив у парламенті міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко. Про це повідомляє «Українська правда».

 

«За листом від Пенітенціарної системи ми спрямували туди (до камери Тимошенко) спеціалістів, і вони ще просили прислати спеціаліста санітарної служби для огляду умов перебування Тимошенко», - зазначив Аніщенко.

 

«У процесі огляду лікар сказав, що для фіксації умов перебування можна зробити знімки", - додав він.

 

У четвер генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що ініціатива відеозйомки камери, в якій перебуває Тимошенко, належить першому заступнику головного санітарного лікаря України.

 

Нагадаємо, 14 і 15 грудня низка телеканалів показали оприлюднене в інтернеті відео з ​​камери №260 Лук'янівського СІЗО, в яку перевели Юлію Тимошенко Тимошенко. На відео також видно саму Тимошенко у ліжку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду