У Безулик підбиватимуть підсумки року, у Княжицького говоритимуть про освіту в Україні та мітинги в Росії

22 Грудня 2011
6690
22 Грудня 2011
14:32

У Безулик підбиватимуть підсумки року, у Княжицького говоритимуть про освіту в Україні та мітинги в Росії

6690
У Безулик підбиватимуть підсумки року, у Княжицького говоритимуть про освіту в Україні та мітинги в Росії

22 грудня у суспільно-політичному ток-шоу 5-го каналу «РесПубліка з Анною Безулик» підбиватимуть підсумки року. Зокрема обговорюватимуть такі теми:

 

- Підсумки президента: які проблеми свого народу змогла вирішити влада в 2011? Нові стандарти життя: коли в українських урядовців відкриється друге дихання?

 

- Між Брюсселем та Москвою: хто і на що розмінює успіхи та провали в переговорах з Європою і Росією?

 

- Передвиборчі маневри: кого допустить закон до виборів у Верховну раду?

 

- «Проба сили - 2011»: чи здатна наша країна здолати виклики долі?

 

Гостями програми стануть представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко та перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.

 

Початок «РесПубліки з Анною Безулик» - о 22:00.

 

 

У програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» 22 грудня говоритимуть про таке:

 

- Куди рухається українська наука та вітчизняна освіта? Чим живе сучасне українське студентство та його викладачі? Про це - ректор Національного технічного університету (КПІ) професор Михайло Згуровський.

 

- Про комунізм, нацизм та націоналізм сучасної України, або чому історія - це справа істориків, а не міністрів та комісарів. Гість блоку професор Гарвардського університету Роман Шпорлюк.

 

- Як зміниться російська інтелектуальна еліта після виборів 2011, та чи стануть багатотисячні мітинги в Росії початком народження нового громадянського суспільства. Про це - літературознавець, критик, публіцист та телеведучий Олександр Архангельський.

 

- Про сучасну театральну та художню творчість та останню виставку живопису «Світ моїх марень та мрій». Гість програми - народна артистка України та Росії Лариса Кадочникова.

 

- Саша Кольцова, вона ж Каша Сальцова говоритиме про «Крихітку Цахес, свої особисті уподобання, сучасну українську музику та власний погляд на перспективи її розвитку.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду